Tuesday, May 3, 2011

Blanda drops

 I påsken ble det tid til nok en familietur. Denne gangen til Hauståkernakken på Kaupanger. Nydelig sol og fantastisk flott utsikt over Amla. Ungene ble lokket med postkasse på toppen, påskegodis og litt sitting på skuldre.
 Her er gjengen på vei opp. Det var en fin skogssti å gå på. Vi parkerte på Kleppene (Skogaveien) og gikk gjennom skogen. Det var flere barnefamilier som hadde valgt seg dette turmålet. 

 Rett etter påske gikk turen til Trondheim på FoU-konferanse og overnatting på Rica Nidelva hotell. Der har de fantastisk god mat! Frokost med alt man kan drømme om! Og en dyktig mann bak ostedisken som anbefalte oster og fortalte om rekkefølgen de skulle spises i. Danning i praksis!
Etter tips fra trønderpia Karianne gikk vi på Dromedar og kjøpte søt chili kaffe. Det var veldig godt!

Ellers har Lillian og jeg vært en rask kveldstur på Amlaholten - selvsagt med en liten rast på toppen... Og så har tirsdagsturen startet opp igjen. Dagens mål var Bjørgahaug på Leikanger, en fjelltopp på 362 moh. Bratt oppstigning gjør denne turen til en populær trimtur for systrondingene. Onde tunger hevder at menn i førti+ alderen springer som galne opp for å være kjappest og deretter får hjerteinfarkt på toppen. Jeg håper det ikke er noe i den historien. Uansett var det en flott tur i solskinnet!

No comments: