Tuesday, June 19, 2012

Tur til Molden

Dagens mål var Molden. I dag var vi faktisk hele seks damer på tur - også en ivrig, liten hund såklart:) Vi startet ved parkeringsplassen på Mollandsmarki. Med vel 15 grader og litt halvoverskyet himmel så var dette et supert turvær. Litt vind var det også enkelte steder, deilig etter svette oppoverbakker.
 Første pustepause ved selet på Svarthilleren. Her måtte vi skrive oss i boka også. Tilla poserte vakkert med utsikt i bakgrunnen mot Lustrafjorden og Urnes. Svarthilleren har fantastisk flott utsikt! Ikke et dumt sted å ta en rast.
 Etter Svarthilleren var det noen kjappe høydemetere som måtte bestiges. Skal man opp på en topp så er det bare å gå på...
Anita og jeg på toppen. Godt fornøyde med turen! Molden er på 1116 moh og har flott utsikt i alle retninger. Skiltet med Mål stod igjen etter helgens motbakkeløp, men passet bra i dag også. Her var det tid for en kaffekopp og å skrive seg i bok igjen. Vi brukte 1 time og 20 minutter opp (medregnet pauser).
Steinvarde på toppen. Det ligger fremdeles noe snø her og på toppene rundt. Ikke noe problem å gå opp, men det er tydelig at sommeren ikke har kommet helt på plass enda. Takk for en flott tur!

No comments: