Sunday, February 2, 2014

Kinesisk nyttår idag - nå er vi i hestens år!

KUNG HEI FAT CHOI! 

Godt nyttår og velkommen inn i hestens år 2014. Hestens år vil være et godt år for alle som arbeider flittig. Flid og samvittighet er nøkkelord for hestens år i følge astrologien.

"Hestens år er regnet som et godt år som bringer lykke. Magiske hester har overnaturlige evner, er heltemodig, sterk og kan til og med fly!"

Så da er det bare å brette opp ermene og jobbe hardt fremover! 

Det var mange, faktisk veldig mange, som hadde lyst å være på Trafalger Square ved Westminister, for å få med underholdningen der. Vi stod en stund i folkemengden for å få med oss showet på scenen, men ungene såg ingenting. Til slutt ble vi lei og gikk oppover til Chinatown i stedet. Det var mye mennesker der også, men det var små boder hvor vi fikk handlet lekepapirdrager og små vårruller!

Vi forsøkte å komme oss inn på en kinesisk restaurant for å spise middag, men det var vanskelig å finne noen restauranter uten kø langt nedover fortauet. Tilslutt endte vi på Pizza Hut! Ikke kinesisk, men greit nok. Så kjørte vi noen gater i toetasjers buss - det synes ungene er toppers! God utsikt i andre etasjen!
Vel hjemme i Wimbledon kom de hyggelige naboene våre med indisk mat til oss. Nydelig og sterk hjemmelaget indisk rett med reker og grønnsaker. Utrolig hyggelig :)


No comments: