Sunday, July 11, 2010

Dilla på Tilla




Vi er på vei hjem med valpen vår Tilla. Hun er cocker spaniel, blue roan med tan. Åtte uker i dag. Veldig søt og utrolig rolig. Ikke et pip fra Båtstø til Hemsedal:) lover bra:) I bilen er det full enighet om at dette må være verdens beste valp.
Vel hjemme får Selma hilse på Tilla. Det går veldig bra, helt til Noah mister en skive med leverpostei på gulvet. Der gikk grensen for hva Selma aksepterte. "Ingen valp skal få skive med leverpostei her i huset!*QX%!!*" så det ut som hun tenkte, og flekket tenner. Så da vet vi det. Får være ekstra påpasselig når vi spiser... Tørrfòr derimot er det ikke nøye med :-)

2 comments:

Unknown said...

Så hyggelig å se at tilla har fått en fint hjem :) hun er en veldig søt hund, har kost masse med henne når vi har vært på besøk hos Torill!

vi driver med dotrening og innkalling vi også. Maia er veldig flink på innkalling ihvertfall :P men vi har gitt henne noen godbiter for mye, så hun har vært litt uggen i magen i dag. Et tips er å bruke tørrfor som godbiter, jeg synes det fungerer like godt! lykke til videre med Tilla! :) Hilsen Lise og Maia

Anonymous said...

Hei og takk for hilsen i gjesteboken. Det var gøy:-)
Jeg husker Tilla veldig godt, hun er kjempesøt:-)
Vi stortrives med lille Nahla og mener det samme som dere; at vi har fått "verdens snilleste valp"..:-)))
Lykke til videre. Skal følge med på sidene fremover:-)
Fortsatt GOD SOMMER fra Trine & Nahla