Sunday, July 18, 2010

Kanelsnurrer


Haha! Jeg og fireåringen har klart å lage fantastiske kanelsnurrer:) Takk for kokebok med oppskrifter fra Lom til Karianne og Torgeir:)

4 comments:

Anonymous said...

I dag skal det bakes etter beste evne her i hovedstaden. Jeg skal prøve meg på 4korn, men går for rundstykker, ikke brød. Men da må jeg samtidig lage en loffdeig, blir nok rundtsykker av den også, og kanskje boller?? Kan man jukse på den måten? Gjøre en brøddeig om til boller?? Vel, den som smaker får se.
Oppdatering følger... K

Bergensergeita said...

Gode greier :-) Jeg har vært på Lustrabui i dag og handlet blant annet tomatbrød. Deilig :-)

Anonymous said...

Bakingen gikk fint, bare ikke helt fornøyd med resultatet... 4kornrundstykkene ble bare greie, så må nok prøve meg litt fram her. Boller av loffdeig ble boller med brødsmak, selv med sjokoladebiter i. Men, på søndag bakte jeg briocher og de ble nydelige:-) Halvparten med eplebiter og resten med sjokoladebiter, disse anbefales:-)

Hvordan går det med hele flokken? Både to- og firbeinte har det bra? Vi nyter (!) lange dager på jobb og gleder oss til Barcelona i november:-)

Bergensergeita said...

Ok. Da får jeg prøve briocher. De ser gode ut - er vel rene kaloribomber... Var eple eller sjokoladebiter best?
Vi har det flott. Frank har malt ferdig hus i dag, så nå er det hvitt og fint her :-) Barcelona er supert. Hold dere unna restauranter i La Rambla, gå heller i sidegater. Og så syntes jeg de to fiskemiddagene jeg spiste var sånn passe. Ellers masse knallgod mat - tapas er jo digg! Og vin..