Saturday, July 31, 2010

Fantastiske Fuglesteg 630 moh


I dag har jeg og de tre eldste kidsa gått opp til Fuglesteg fra Fortun. En kjempefin tur som egner seg for store og små. Litt bratt er det, så "bensin" er påkrevd! Og når man går med barn på tur så får man sett andre ting som for eksempel hjerteformet steiner...
Siste bakke før toppen. Vi brukte vel 1 time og 40 minutter opp, og 1 time ned. Jentungen på 6 år syntes det var tidvis litt tungt, så det ble en del småpauser.
På Fuglesteg er det flotte steinbord og benker hvor man kan nyte utsikten, og ikke minst hellekakene :-) "Utrolig gode hellekaker!!" var ungenes dom. Nytes med syltetøy og rømmeklatt.
Her er de flotte stenhusene på Fuglesteg. Ungene er på vei inn for å kjøpe en ny runde med hellekaker... Om man vil er det mulig å overnatte her med DNT nøkkel. Før vi gikk ned igjen måtte selvsagt utedoen prøves, med litt skrekkblandet fryd.. Slik er det å være vant til varmekabler, varmt vann og flotte flislagte bad :-)
Må bare nevne Lustrabui også. Det er et bakeri som ligger i Luster. Med verdens beste brød og boller. Hadde selvsagt et lite stopp her for å hamstre bakevarer :-) Anbefales!

No comments: