Saturday, July 7, 2012

Øydestølen og Breisete

 Da er jeg på Trimpostkjøret igjen! Og jeg har fått (i alle fall delvis) med meg to spreke venninner; Sigrid og Lillian. Trimpostene er i regi av Kaupanger Idrettslag (se her) Det er 16 poster i Kaupangerområdet. På postene er det bok å skrive navn i. Når man har tatt alle postene blir man postmester! En tittel med svung! Barn kan også delta og da er antall poster avhengig av barnets alder. Det er utrolig hvor motiverende det er å skrive seg in i en bok...
 Første post var egentlig Ospesete, men den posten gikk det så kjapt å ta på veien til Øydestølen at den får ikke noe særlig omtale. Neste post var Øydestølen. Her var det litt sauer i området, men den halte sauen som vi skulle holde utkikk etter såg vi ikke noe til.  
 Etter Øydestølen går det en merket sti mot Breidestølen. Forrige gang var vi så opptatt av å prate at vi plutselig var uten sti - og kom ikke frem til Breisetevannet. Derfor var vi litt mer obs denne gangen. Det var etter en bekk vi gikk feil sist - her skulle vi ha holdt til venstre og fulgt de røde prikkene - ikke gått til høyre. Denne gangen fant vi lett frem!
 På Breisete var det nydelig kveldstemning, med blikkstille vann, fuglekvitter og fin temperatur. Postkassen med boka er nede ved siden av naustet, ikke opp på stølen. Fin tur :)

No comments: