Friday, January 3, 2014

Bursdag i London

I morges var det en liten kar som lot som om han sov søtt, men som egentlig var superspent. Da vi endelig kom med gaver, morsomme partyhatter og bursdagssang spratt han opp! Etter gaveåpning og frokost reiste vi inn til  Regent street. Der er det en kjempediger leketøysbutikk. Fem etasjer med alle mulige leker. Og folk som demonstrerer alt fra fjernstyrte helikoptere, såpebobler til tegnesaker og boomranger. Drømmebutikk for småfolk! Mer hektisk for mor som gjerne ikke vil miste dem i storbyen..
Denne fine kaken fikk vi kjøpt til bursdagsfesten her hjemme i leiligheten.  "Slikt no hakke de i byn" synges det, men akkurat på kakefronten så er det vel omvendt. Kanskje en ide for Lustrabui hjemme?
Hele kongefamilien var representert på Hamleys. I Lego, ikke i real life! Må ha tatt noen timer å bygge. Dronningjuvelene var der også, men de så det ut som om Ninjago hadde tenkt å stjele! 
Bursdagsbarnet synes tog var moro, tube var enda mer moro, men to-etasjes buss var BEST! "Se på meg da! Jeg holder meg ikke fast en gang!" 
Ellers kan vi rapportere at vi er svært glade for å ha fått til radiatorene nå, etter et døgn med rundt 13 grader som innetemperatur! 

1 comment:

saadiaoberg said...

Las Vegas: How to book a hotel in Las Vegas
Wynn Las Vegas. The hotel is 구리 출장안마 the center of 안성 출장마사지 everything, with a variety of restaurants, a swimming 포천 출장안마 pool, 정읍 출장마사지 and 나주 출장샵 a gym. The Wynn Las Vegas