Friday, January 10, 2014

Innkjøring på skole og tube

Mandag begynte de søte små på The Norwegian School in London. En kjempefin skole som følger den norske læreplanen og som underviser på norsk. Vi er veldig glad for å ha fått skoleplass her! Lærerne virker veldig hyggelige. Skoledagen er litt lengre enn de er vant med, den er fra 08:45-15:30. Litt mer engelskundervisning har de også, og for de to minste er siste time SFO. Vi har London som klasserom sa rektor den første dagen. Allerede denne første uken har de vært på teater og sett Alice in Wonderland, og i helgen er det overnatting på museum for Frida. Neste uke er det både skøytetur og nytt museumsbesøk. Det lover bra! 
Skoleveien er rimelig trafikkert. Det er et virvar av busser, biler og engelske skolebarn i uniform! Ungene blir fulgt til skolen hver dag, det er vanlig her å følge til de går på ungdomsskolen. Med den trafikken det er her er det gjerne helt greit!
Det er ikke bare ungene som blir fulgt til skolen. Franken var snill og fulgte meg til min skole i Bloomsbury. Med tog og bytter av tube to ganger var det kjekt med litt støtte. Bønder i byn!
I dette huset skal jeg være. Begynner ikke før på mandag, men da blir det fullt kjør med statistikkforelesning første dag. Gleder meg :)

No comments: