Sunday, January 5, 2014

TV-abstinenser

Vi har valgt å ikke ha tv. Det var ikke tv her, og så fant vi ut at vi kunne klare oss uten i disse få månedene vi er her. Så vi pakket med oss tre sesonger av Downton Abbey + noen barnefilmer. I midlertidig er jeg litt lei av denne serien allerede! Og jeg savner søppelserier og serier av ulik sort! Samlere, biggest looser, HIMYM, The Big Bang Theory, Bones... Så vi spurte ungene om de ville at vi skulle kjøpe oss en liten flatskjerm? "Nei, hvorfor det?" svarte de enstemmig. Så, da blir det vel ikke tv da. Bare å se på Mylady og co.
Og pusle. Og spiller uno. Og leser blader. Og går på tur. Og sklir på rekkverket i trappene (ungene vel å merke!). Og spiller dart. Og jeg har ørlite abstinenser! 
I dag gikk jeg tur her i parken Wimbledon common sammen med en hyggelig dame fra østlandet. Deilig å bevege seg, selv om det var litt gjørmete! Været her er mildt, men det både blåser og regner en del. I parken var det et konglomerat av stier og veier. Mye folk ute, og mange løse hunder som sprang rundt for å leke. Ingen så fine som Tilla, men en veldig fin mops med strikkegenser ble observert.
Ellers har vi laget middag hjemme i dag. Gasskomfyr er uvant, men det gikk greit :) Det er veldig godt utvalg av mat i butikkene her, og det er åpent på søndager også. Maten er rimelig her. 

No comments: